Move nieuws

Blader door ons archief

11.04.2018 / Algemeen

Gezocht: ambitieuze zakelijk leider

Onze directeur Jacco gaat ons verlaten; na vier mooie jaren gaat hij iets nieuws doen en draagt hij Move met vertrouwen (maar wel met een beetje pijn in z’n hart) over aan zijn opvolger.

De afgelopen jaren is Move flink gegroeid: we zijn inmiddels in alle grote studentensteden actief en sinds kort niet alleen met projecten op basisscholen, maar ook op het vmbo. Dat maakt het een goed moment om het stokje over te dragen. Er staat een stabiele organisatie met een goed team dat klaar is om verder te groeien!

Met het vertrek van Jacco kiezen we nu voor een tweehoofdige leiding. Eén daarvan is verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de visie en de organisatie van Move en het behouden van de impact en kwaliteit van de projecten. Deze vacature wordt intern ingevuld. Om het duo te completeren zoeken we een zakelijk leider met ervaring die de ambitie heeft om met ons de volgende stap naar een duurzame organisatie te zetten.

We zoeken een zakelijk leider die nieuwe financieringsbronnen weet te vinden en zorgt dat niemand meer om Move heen kan. Geloof jij in de ideeën en kracht van jongeren en wil je bijdragen aan impactvolle projecten waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen en inzetten voor hun omgeving?

Ga naar onze vacaturesite en solliciteer snel op deze vacature!