Move nieuws van Februari 2016

Blader door ons archief

24.02.2016 / Algemeen

Help Move met jouw stem

Move is geselecteerd voor de stemronde van ING’s Stem Nederland Vooruit campagne. Aan deze campagne doen veel initiatieven mee die Nederland vooruit helpen met hun activiteiten en daarvoor een bijdrage van ING ontvangen. Als stemmer bepaal je de hoogte van de bijdrage. De organisatie met de meeste stemmen ontvangt € 5.000,-, nummer twee € 3.000,-, nummer drie € 2.000,- en nummer vier en vijf ontvangen beide € 1.000,-.

Wil jij Move helpen aan een zo hoog mogelijke bijdrage? Via de website (zoek op Move) kun je op ons stemmen en ons steunen bij het opzetten van mooie projecten! In deze projecten koppelen we kinderen uit minder bedeelde wijken aan studenten en laten we hen ontdekken dat zij de wereld kunnen veranderen. Veel dank alvast!
16.02.2016 / Algemeen

De meerwaarde van Move

Iedereen die betrokken is bij een Move-project ziet blije gezichten, bijzondere verbindingen en mooie momenten, maar wat is nou precies de waarde van onze projecten voor de deelnemers en hoe kunnen we die vergroten? De afgelopen maanden werkten wij hard aan een impactrapport waarin we aandacht besteden aan deze vragen. We zijn trots om de resultaten van dit onderzoek en ervaringen van onze partners, studenten en kinderen nu met jullie te delen. Enkele mooie uitspraken:

Vaak zijn de projecten die de kinderen op school doen ook opgelegd van buitenaf. Move komt juist bij ons om het mét ons te doen” geeft Sabine van basisschool Sint Jan de Doper aan. Marina van Gemeente Utrecht vertelt ons tijdens een interview: “In een uur tijd is er door Move meer bereikt dan in jaren campagne voeren”. Dit en meer lees je hier >
03.02.2016 / Algemeen

Projectcoördinator Leiden gezocht

Ben je ondernemend, houd je van aanpakken en vind je het welzijn in jouw stad belangrijk? Voor ons team in Leiden zoeken wij een harde werker die enthousiast en zelfstandig aan de slag gaat met het opzetten en begeleiden van projecten.

Inmiddels zijn wij drie jaar actief in de stad Leiden en dit jaar willen we graag 10 projecten opzetten waarin we kinderen laten ontdekken dat zij de wereld kunnen veranderen. Wil jij hier aan bijdragen en samen met een collega de vestiging in Leiden te runnen?  Ga naar de vacature >