Move nieuws van Oktober 2014

Blader door ons archief

28.10.2014 / Algemeen

Workshop 'Hoe word ik sociaal ondernemer?'

Move geeft, in samenwerking met de Universiteit Utrecht, op 10 november 2014 een workshop 'Hoe word ik sociaal ondernemer?' In de workshop ga je zelf actief aan de slag om maatschappelijke vraagstukken uit jouw stad aan te pakken. Je krijgt inzicht in hoe je zelf op een praktische en creatieve manier te werk kunt gaan als sociaal ondernemer.

Studenten en afgestudeerden van de UU en HU zijn van harte welkom om op 10 november deel te nemen aan de workshop. Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.
21.10.2014 / Algemeen

Move genomineerd voor De Onderscheiding

Move is genomineerd voor De Onderscheiding, die komend jaar voor het eerst wordt uitgereikt. De Onderscheiding is een erkenning voor inspirerende initiatieven met een wezenlijk maatschappelijke impact. Move is gekozen uit 44 initiatieven die zijn ingediend. Uit deze aanmeldingen zijn 6 initiatieven genomineerd, op basis van de criteria: maatschappelijke impact, ondernemerschap, innovatie en inspiratie.
De organisatie die De Onderscheiding uiteindelijk wint, krijgt van de deelnemende partners ondersteuning op het gebied van organisatie, samenwerking, fondsenwerving, communicatie of financieën. Daarnaast krijgt de winnaar een poduim om nog grotere naamsbekendheid te kunnen genereren om daarmee partners aan zich te kunnen binden.
De uitreiking vindt plaats op 20 november in het DeLaMarTheater in Amsterdam.

Initiatiefnemers van De Onderscheiding zijn Wealth Management Partners, Vereniging van Fondsen in Nederland (FIN) en Roland Berger Strategy Consultants. Lees meer over De Onderscheiding.