Move nieuws van Oktober 2011

Blader door ons archief

21.10.2011 / Algemeen

Move pitcht tijdens de Ragweek

Vrijdag 28 oktober gaat  Move pitchen tijdens de presentatiemiddag van de Utrechtse Ragweek. Het doel van de pitch is om aan het einde van de middag de meeste stemmen binnen te halen van de studenten om genomineerd te worden als nationaal goed doel van de Ragweek. 


De 'Ragweek' is een jaarlijks evenement waarbij studenten gedurende een week zich inzetten voor het goede doel. Het geld dat wordt opgehaald tijdens deze week verdelen ze over een nationaal en een internationaal goed doel. Wil je ons helpen om het nationale goede doel te worden? Stem dan op ons tijdens de Ragweek!

03.10.2011 / Algemeen

Move financieel ondersteund door Skanfonds

Move valt opnieuw in de prijzen! Dit keer krijgen we een bedrag van € 20.000 van het Skanfonds, te besteden aan zes projecten in 2012. Aan het begin van de zomer kwam het Skanfonds op Michiels pad, die vervolgens een financiële bijdrage aanvroeg.

Het Skanfonds staat voor een samenleving waarin ieder mens telt en mensen elkaar helpen. Vanuit katholieke inspiratie en traditie steunt het Skanfonds organisaties die zich inrichten op de versterking van sociale cohesie, de zorg voor kwetsbare mensen, en het behoud van materieel en immaterieel erfgoed.

De idealen van Move sluiten daar perfect op aan, vooral de versterking van sociale cohesie en het werken aan een samenleving waarin mensen elkaar helpen. We zijn blij met onze nieuwe partner en kijken nu al uit naar de projecten die we met financiële hulp van het Skanfonds kunnen opzetten!