Partners

Wilt u als bedrijf, ondernemer of instelling de leefbaarheid en samenhang in een wijk vergroten? En helpen om de eigen ideeën van kinderen uit minder bedeelde wijken tot werkelijkheid te maken?

Maatschappelijk ondernemen met zichtbaar resultaat
Move initieert kleinschalige en concrete projecten waarin studenten met kinderen uit minder bedeelde wijken iets moois creëren voor hun buurt. De studenten leiden het project en de kinderen zijn de creatief leider. Zo leren zij samen sociaal ondernemen, ontwikkelen hun talenten en dragen concreet bij aan hun buurt.

Steeds meer bedrijven, instellingen en ondernemers vinden het belangrijk een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Het steunen van een Move-project is voor hen een mooie en concrete kans om maatschappelijk te ondernemen. Door de kleinschaligheid van onze projecten zijn onze partners nauw betrokken en is het resultaat direct zichtbaar. In drie tot zes maanden wordt het project afgerond met een gezellig eindfeest voor de buurt en iedereen die heeft meegewerkt. Lees hier meer over onze werkwijze en bekijk voorbeelden van de ruim 150 projecten die we al hebben opgezet.

Laat de ideeën van kinderen werkelijkheid worden
Voor elk project gaat Move samen met de studenten op zoek naar een maatschappelijke partner: een bedrijf, de gemeente, een woningcorporatie of een lokaal fonds die het idee voor de buurt kan helpen realiseren. Samen met de studenten wordt bekeken wie wat kan bijdragen aan het project. Financiële of materiële steun, het inzetten van expertise en netwerken of het aantrekken van andere partners. Daarnaast hebben we een aantal partners waar we op vaste basis mee samenwerken en die onze organisatie als geheel financieel ondersteunen. Bekijk hier welke partners ons al ondersteunen.

Steun de ontwikkeling van de wijk en kinderen
Sommige buurten kunnen wel wat positieve aandacht gebruiken. Kinderen die daar opgroeien worden door Move gekoppeld aan studenten. Samen maken ze een plan om de buurt zelf leuker, mooier of schoner te maken. En om dat plan te realiseren is uw steun hard nodig. Wilt u als bedrijf, ondernemer of instelling de leefbaarheid en samenhang in een wijk helpen vergroten? En de talenten van kinderen helpen ontwikkelen? Neem dan contact met ons op en word maatschappelijk partner van Move! Wij horen graag welke kansen u ziet voor een interessante samenwerking en vertellen graag meer over de mogelijkheden.


Lees ervaringen van deelnemers >